Mayıs 2024 taşımalı öğrenci yemek listesi

Nis

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî/özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim görmekte olan öğrencilere yönelik  "Karayolu Trafik Güvenliği" konulu çevrim içi bilgi yarışması düzenlenecektir. Yarışma ile ilgili şartname aşağıdadır.

SAYIN VELİMİZ;

Okulumuz Safranbolu Atatürk Anadolu Lisesi’nin 2023/2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem veli toplantısı 30 Nisan 2024 Salı günü saat: 16.00´da yapılacaktır.

Öğrencilerimizin durumunun görüşüleceği bu toplantıya katılmanız öğrencilerimizin eğitimine verdiğiniz önemin göstergesi olacağı düşüncesiyle teşriflerinizi bekleriz.

Şenol ÇEKİNMEZ

Okul Müdür V.

Nis

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Akredite Kuruluşlar için Okul Eğitimi Personel Hareketliliği (KA121-SCH) Erasmus+ Akreditasyonu Faaliyeti kapsamında 2023 yılı teklif çağrısı döneminde desteklenmeye hak kazanan 2023-1-TR01-KA121-SCH-000165968 proje numaralı Okul Eğitim Akreditasyonu Erasmus Projesi kapsamında yapılacak faaliyetlere katılımcı 1 asil 1 yedek öğretmen seçimi yapılacaktır. Hollanda'da 8-14 Haziran 2024 tarihleri arasında 1 hafta olarak gerçekleşecek olan (Proje hareketlilik tarihleri değişebilir. Değiştiği takdirde okul yönetimince bilgi verilecektir.) işbaşı gözlem öğretmen seçim kriterleri ekte sunulmuştur. Projeye başvurmak isteyenlerin 03.05.2024 tarihi saat 10'a kadar başvuru dilekçelerini okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir.

Nis

12. sınıflarımızın ortak sınav takvimi yayınlanmıştır. 12. sınflarımızın orak sınavları 20 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak olup30 Mayıs 2024 tarihinde bitecektir.

Nis

2024 Yılı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce lise öğrencilerine yönelik "Milli Mücadele Ruhu" temalı resim, kompozisyon ve şiir yarışmaları düzenlenmiştir. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz eserlerini 13 Mayıs 2024 Salı günü saat 12.00' ye kadar okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir.