SAYIN VELİMİZ;

Okulumuz Safranbolu Atatürk Anadolu Lisesi’nin 2023/2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem veli toplantısı 30 Nisan 2024 Salı günü saat: 16.00´da yapılacaktır.

Öğrencilerimizin durumunun görüşüleceği bu toplantıya katılmanız öğrencilerimizin eğitimine verdiğiniz önemin göstergesi olacağı düşüncesiyle teşriflerinizi bekleriz.

Şenol ÇEKİNMEZ

Okul Müdür V.

Nis

12. sınıflarımızın ortak sınav takvimi yayınlanmıştır. 12. sınflarımızın orak sınavları 20 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak olup30 Mayıs 2024 tarihinde bitecektir.

Nis

2024 Yılı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce lise öğrencilerine yönelik "Milli Mücadele Ruhu" temalı resim, kompozisyon ve şiir yarışmaları düzenlenmiştir. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz eserlerini 13 Mayıs 2024 Salı günü saat 12.00' ye kadar okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir.

Nisan 2024 taşımalı öğrenci yemek listesi

Ortak Sınavda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

1. Öğrenciler derse giriş saatinde sınıflarda hazır bulunacaklardır.

2. Sınav süresi 40 dakikadır.

3. Sınavdan sonra ders programına göre derslere devam edilecektir.

4. Sınavı erken bitiren öğrenciler sınav süresince sınıfta bekleyeceklerdir, sınıftan dışarı çıkarılmayacaklardır.

5. Sınav kurallarına aykırı davranan, sınav huzurunu bozan öğrencilere ilgili mevzuat kuralları uygulanacaktır.

6. Sınav esnasında üzerinde cep telefonu bulunanlar hakkında gerekli disiplin işlemi yapılacaktır.

7. Sınav süresince sınıf kapıları açık tutulacaktır.