"Forests for Peace. Bombs? Only of seeds" e-Twinning Projemiz

e-Twinning projemiz "Barış için Ormanlar. Bombalar Sadece Tohumlar İçin" (Forests for Peace. Bombs? Only of Seeds)

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Erengül Güler ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Melek Çalışkan'ın mentörlüğünde öğrencilerimiz yeni bir eTwinning projesine başladılar. "Barış için Ormanlar. Bombalar Sadece Tohumlar İçin" (Forests for Peace. Bombs? Only of Seeds)

Türkiye, İtalya, Portekiz, Romanya, Kıbrıs ve Yunanistan' dan öğretmen ve öğrencilerin dahil olduğu projenin amacı 2030 yılına kadar tüm dünya ülkeleri tarafından hayata geçirilmesi planlanan Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine katkıda bulunmak. Öğrencilerimiz sürdürülebilirlikle beraber yerel biyo çeşitlilik, orman yangınlarının nedenleri, çölleşme konularında analizlerde bulunacak, tohum bombaları hazırlayıp, yaptıkları okuma yuvalarının altında kitaplarını okuyacaklar. Planlanan daha bir çok çalışma için velilerimizin ve yerel halkımızın desteklerini bekliyoruz.

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 13:25 - Görüntülenme: 51

Etiketler :